Renault Scenic: ventilator bromt

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

hallo allemaal,als ik de airco heb aan gehad dan bromt de ventilator,en als je hem uit zet en daarna weer aan dan is het bromgeluid weg,ventilator vies ofzo?iemand suggestie,en kan je de ventilator evt.zelf schoonmaken en waar zit hij?

gr.d brouwer

demis74

Geplaatst door demis74 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

biged1971 (0) PRO, 14 jaar geleden

zit achter je dashboard verstopt en je kunt erbij via de motor ruimte
verwijder je wissers en de parafan(zwarte gedeelte tussen raam en motorkap) dan zie je een filter zittewn in het midden dat is je pollenfilter rechts daarvan zit je kachelmotor

demis74 (0), 14 jaar geleden

oke bedankt biged1971 zal t proberen,dus bovenop bij de ruitenwissers en niet in de motorruimte achter de motor want daar heb ik t pollenfilter vervangen?

Bas_petiet (0) PRO, 14 jaar geleden

blaas de kachelmotor netjes schoon deze zal warschjinlijk vervuilt wezen door bladeren etc... Monteer hierna op de opening van de aanzuiging v.d motor en stuk gaas zodat er geen vuil meer in kan komen, anders is het probleem zo weer terug.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.