Renault Megane: vermogen niet goed ?

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400

ik heb sinds 2 maanden een renault megane break station van 2000 . Nu heeft hij sinds een paar dagen minder vermogen . Ik trap dan de gas in maar kom niet echt weg . Net zat ik op de auto weg en kwam hij niet hoger dan 100 km . Voor heen had hij dan niet en haalde ik met gemak de 140 km. Ook slaat de ventilator snel aan . Koelvloeistof al bijgevuld . En geeft niets van fout codes ed aan . Wie weet wat dit zou kunnen zijn ?

ilsewolters

Geplaatst door ilsewolters , lid sinds 12 jaar geleden

7 Reacties

Rubens2000, 12 jaar geleden

Ik weet er weinig van Renault, maar ik zou eerst aan de luchtmassameter denken. Ik heb er zelf een w124 320 benzine Mercedes, en bij het uitlezen gaf hij ook geen foutcodes aan, en na een nieuwe luchtmassamter was het probleem opgelost.

ilsewolters, 12 jaar geleden

morgen komt er iemand nakijken . er werd al gezegd luchtfilter of bougie,s maar we wachten af . ik laat wel iets weten wat het was .Een luchtmassa meter ik begrijp veel van auto,s maar daar heb ik nog nooit van gehoord .

sjaak r PRO, 12 jaar geleden

Luchtmassameter zit ook niet op deze auto.
Je katalysator kan ook verstopt zijn.

ilsewolters, 12 jaar geleden

ja dacht al volgens mij zit dat niet op mijn auto , ja zou ook een optie kunnen zijn we wachten morgen af wat onze monteur zegt bedankt voor de tips

MarcDB, 12 jaar geleden

[quote=ilsewolters]ik heb sinds 2 maanden een renault megane break station van 2000 . Nu heeft hij sinds een paar dagen minder vermogen . Ik trap dan de gas in maar kom niet echt weg . Net zat ik op de auto weg en kwam hij niet hoger dan 100 km . Voor heen had hij dan niet en haalde ik met gemak de 140 km. Ook slaat de ventilator snel aan . Koelvloeistof al bijgevuld . En geeft niets van fout codes ed aan . Wie weet wat dit zou kunnen zijn ?[/quote]
Het wegvallen van Motorvermogen herken ik bij mijn Laguna.
Was lastig te traceren voor de garage, zij konden ook niets uitlezen aan foutmeldingen.
Na vele reparatieakties was het probleem definitief opgelost na het vervangen van de bobine.

Bij mij viel dit onder de garantie, ik hoop voor jou ook want het zou een dure grap geweest zijn als ik alle handelingen van de garage had moeten betalen..

ilsewolters, 12 jaar geleden

nou de auto is gemaakt , na vandaag compleet stil te staan , de anwb kunnen bellen die constateerde knalpijp of katalysator . Dus naar de garage en inderdaad katalysator stuk en € 433 lichter maar ja hij doet het weer , bedankt voor de tips . mvg ilse

ilsewolters, 12 jaar geleden

maandag weer terug naar garage de katalysator is niet goed gelast lekt nu en hoort ons van ver afkomen , hopelijk kunnen ze het snel en goed verhelpen . vind wel dat er de laatste tijd erge blunders door garages worden gemaakt word er in elk geval niet vrolijk van . maar ja zal wel goed komen hopen we

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.