Renault Scenic: verschil middendemper? wiellager?

Bouwjaar: 1998

hallo.mijn midderdemper van mijn megane scenic lekt.vervangen bij de dealer 212 euro en bij kwikfit 125 euro.wat is het verschil tussen deze 2 middendempers????is die van kwikfit slechter?????
ze hoorden ook een bijgeluid links achter van het wiellager.kosten daarvan 242 euro.wil het toch laten maken.beide dingen waren afkeur bij evt. keuring.maar ja,wat is een bijgeluid????
ik verlies ook 0,5 liter koelvloeistof per 500km.dat gaan ze ook nog uitzoeken.

harry4230

Geplaatst door harry4230 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

gurbe (0), 18 jaar geleden

bij kwikfit heb je imitatie uitlaat en bij de dealer een originele dat is het verschil de originele kwaliteit is ook beter.
hoor je geen brommend geluid onder het rijden?

harry4230 (0), 18 jaar geleden

gurbe bedankt voor de info.de dealer zei ook dat ik het kon horen bij een bocht naar links.moet er nog opletten.rij altijd met radio iets te hard aan.maar mijn vrouw zegt nu: dat ze een schavend geluid hoort bij bocht naar links.dan zal het dat zijn.heb opgezocht dat het wielager 158 euro dus vragen ze 84 aan uur loon.hoop niet dat ook nog de waterpomp kapot is.(verlies koelvloeistof).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.