Renault Scenic: Versnellingsbak 1958 cc megane scenic 1999

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1958

Past een versnellingsbak code JB 3119 op een Megane Scenic 1999 1958 cc benzine waar een versnellingsbak met code JC 5104 op zit ?
In zoverre het te zien is, is alleen de onderkant van de JB 3119 bak anders, loopt schuin in vergelijking met de originele bak JC 5104. Daardoor zijn onderaan de bak 3 bevestigingspunten, boutgaten, niet bruikbaar.
Daarnaast is de aansluiting van de rechter, gezien van achter het stuur, aandrijfas iets anders, kleiner in doorsnede. Dan bedoel ik niet de as die uit de bak komt.

Graag jullie reacties.

Pakreel

Geplaatst door Pakreel (115) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Mausx (0), 13 jaar geleden

De bak zal er wel op passen alleen de tandwiel verhoudingen zijn anders.
typenummers op een renault bak zijn behoorlijk belangrijk. je kunt het beste dezelfde monteren of eentje waarvan zeker is dat ie uit dezelfde auto komt.
anders maakt ie of teveel, of te weinig toeren. dat rijdt voor geen meter.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.