Renault Laguna: vervangen distributieriem

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600-16V

even airco laten bijvullen dachten we. We kregen ineens te horen dat we niet meer verder konden en mochten rijden om dat het te gevaarlijk werd, er mangkeerde vanalles aan onze auto. Airco moest gevuld worden, Dynamo was stuk en moest ook de polie vervangen worden die bestaat uit een geheel zeeiden ze, de distibutieriem was echt wel aan vervanging toe en de waterpomp was stuk. Hierdoor kregen we een mega rekening van rond de 1600 euro door de bus. Mijn vraag is: is dit wel normaal zo`n rekening en hadden we op een of andere manier moeten kunnen merken dat er iets stuk was. Hopelijk krijgen wij op deze vraag een uitgebreid antwoord van iemand of van de pro`s. Alvast bedankt

max 1

Geplaatst door max 1 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

werner als ik het rijdje zo bekijkt hebben ze best aan het werk geweest.
het is heel goed mogelijk dat deze dingen gezien zijn bij de controle van de airco en wees dan blij want stel dat je waterpomp of distrubutie riem stuk gegaan was.
tevens is het heel verstandig om als de distrubutieriem vervangen wordt de waterpomp mee tenemen als deze door de distrubutie wordt aan gedreven want het zal niet de eerste keer zijn dat de riem vervangen wordt en 10000km later de pomp stuk gaat.
zelf vervang ik altijd de waterpomp mee als die door de distrubutieriem aangedreven wordt.
en of je dynamo stuk was kan ik niet beoordelen maar als je dan alles zo na rekend uit het hoofd dan zal dat bedrag best kloppen.
dat wil niet zeggen dat er ergens een bedrijf is dat het goed koper had gedaan maar dat weet je achteraf pas en wie weet waar je dan heen gemoeten had.
ik hoop dat het je vraag een beetje beandwoordt en vooral dat je auto weer goed rijdt en koelt want daar ging het toch om.
groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.