Renault Laguna: Vreemd geluid

Bouwjaar: 1995

Hallo,

Vorige week is mijn auto bij de garage geweest voor een APK-keuring. Er zijn 2 delen uitlaat vervangen en de schroefveer rechtsvoor. Sinds die tijd valt het mij op dat er af en toe een vreemd geluid van onder de auto vandaan komt, vooral met nat weer. Aangezien het de hele week al regent, weet ik niet of dit er iets mee te maken kan hebben. Eerst dacht ik dat het alleen gebeurde na het aanremmen en insturen van een bocht, maar het geluid komt ook gewoon op de snelweg terug. Helaas is het niet zo dat het geluid iedere dag, bij elke bocht etc te horen is maar heel sporadisch. Wie kan mij raad advies geven?

DoubleDodo

Geplaatst door DoubleDodo (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Fredo (0), 19 jaar geleden

Van waar komt het geluid ergens??? Vanonder de auto??? Dat kan veel zijn. Bekijk al eens of er geen hitteschild van de uitlaat los hangt

DoubleDodo (0), 19 jaar geleden

Het komt inderdaad van onder de auto. Ik heb al gekeken of er iets los hangt, maar dat is niet het geval. Het is een beetje een ploffend geluid, net alsof er iets als een binnenband van een fiets onder je auto doorschiet...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.