Renault Scenic: Weigerende elctronische deurknopsloten

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 ltr

Sinds kort weigeren de drukknoppen op de sloten de automatische versluiting van de deuren, linksvoor eerst hierna rechts beide portieren, alleen achter en linksachter werkt nog, is dit een veel voorkomend probleem, wie kan een oplossing geven.

gov

Geplaatst door gov (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

timo tt (0) PRO, 13 jaar geleden

ja, komt vaker voor gewoon de schakelaars in de handgreep vervangen.

gov (0), 13 jaar geleden

Heb ook al geprobeerd met contactspray, kreeg even een opleving, maar helaas van korte duur. maar dat in eenmaal rechts de knoppen van 2 deuren tegelijk weigeren, toeval of toch misschien een andere oorzaak ??

nihuni00 (0), 13 jaar geleden

Echt gewoon alles vervangen. Heb ook eerst van alles geprobeerd zonder blijvend resultaat. De schakelaartjes zijn niet zo duur. 4 stuks ong. 70 euro. excl arbeidsloon

zafira2.2dti (0), 13 jaar geleden

hallo luitjes,
heb 2 weken geleden geinformeerd bij de dealer, kost incl. arbeid ong 75-85 euro per deur. bij mij was het contactblok de boosdoener. kijk maar eens ong 2weken terug hier dan vind je het wel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.