Renault Twingo 2011: weinig power

Bouwjaar: 2011, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 75

Komt langzaam op toeren, heef weinig power dan. Als ik bocht omga en berg op moet in 2de versnelling, lijkt het alsof ik in de derde zit. Als hij op hogere toeren zit reageert hij beter op het gas. Heb gehoord dat het aan de bobine ligt, dat het vaker voorkomt bij de twingo. Hij gebruikt no ook 1:15
Vriendelijke groetjes,
Ad

Ad-l

Geplaatst door Ad-l (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

harry4203 (45) PRO, 1 jaar geleden

Ik zou em eerst maar eens met een goede tester uitlezen. Als het aan de bobine zou liggen, wat me zeer onwaarschijnlijk lijkt dan loopt de motor op een cilinder minder en brand het lampje.

Ad-l (0), 1 jaar geleden

Auto loopt op 4 cilinders, loopt goed stationair en er brandt gen lampje. Bij lage toeren duurt het even voor hij op toeren komt

harry4203 (45) PRO, 1 jaar geleden

Al eens met eenzelfde auto gereden ter vergelijk? eventueel gasklep reinigen/inleren is misschien nog te proberen. Anders eens vragen of de dealer even een testrit met je wil maken, kunnen ze em bij twijfel meteen even uitlezen.

Ad-l (0), 1 jaar geleden

Het probleem is opgelost vanzelf, loopt weer prima nu.

Heino4267 (50), 1 jaar geleden

Kijk maar eens in je katalysator, je hebt kans dat erin een stuk is afgebroken wat soms voor de uitgang ligt en dan alle uitlaatgassen blokkeert. Een rammelende katalysator als je ertegen slaat duidt daar vaak op.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.