Renault Espace: weinig vermogen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16V

Hallo,

ben sinds een jaar in het bezit van een Espace 2.0 16V. Ik heb na een tijdje vergeleken te hebben gekozen voor een 16V omdat het vermogen op 140 PK ligt. De gewone 8V vond ik te weinig PK's hebben met een auto van bijna 1500 kg. Alleen vind ik de 16V nog niet bepaald vlot aanvoelen. De V6 is zeker een optie, alleen een drie liter met zes cilinders is wel wat veel van het goede zeker gezien de brandstofprijzen en deze zijn er niet te vinden met een G3 installatie. Mijn vraag is nu of er iemand iets weet waarmee je het vermogen wat mee zou kunnen opkrikken zodat de auto wat vlotter word. Ik weet dat je er een andere chip in kan laten zetten alleen ging me dat 400 tot 500 euro kosten en dan kwam er nog maar 11 pk bij en 20 NM. Ik hoop wat tips te lezen. Alvast bedankt. mazzel.

Mijn espace op onderstaande link!

[url=http://imageshack.us][img]http://img218.imageshack.us/img218/9021/...[/img][/url]

frankhoey

Geplaatst door frankhoey (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Cor1822 (0) PRO, 17 jaar geleden

Wat is niet vlot?
Mijn Hyundai H200 met 1775 kilo leeg en maar 80 pk trekt de meeste kleine auto's er nog uit...
Met dit beest zal dat heel wat beter gaan, alleen heeft een diesel wat meer vermogen onderin.

Weet dat met het tunen en meer power ook het verbruik omhoog gaat.
Zal dus niet meer zoveel schelen met een 6 cylinder.
Wil je racen, dan is een sportwagen de 1e keus ;)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.