Renault Laguna: wijgering koppeling

Bouwjaar: 2001, Brandstof: LPG, Motorcode: 1800

ik heb een vreemd probleem als ik op normale 80 km wegen rij is er niets aan de hand maar ik van de snelweg af kom waar ik ongv. 130 heb gereden heb ik geen druk meer op het koppelings pedaal.Meestal zit de druk helemaal onderin.De koppelingsplaten met drukgroep zijn vorig jaar vervangen hetdruklager niet want zat aan de bak die ook vervangen is en was mooi droog.Als ik dan weer een eindje op een gewone weg gereden heb komt de druk weer terug.Het oliepotje is ook wel vol.Wie weet hier iets op.

Geplaatst door

hilco flinkert (0)

al 14 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Mogelijk lekkage in een van de twee werkcilinders. En volgens mij kunnen deze intern lekken waardokr je dus geen olie elders vind, maar dat weet ik even niet meer zeker.

Safrane10698 0

10 jaar

Als ik juist ben , heeft deze geen hydrolische druklager, heb onlangs ook laguna gehad van 2000, maar die had een kabel.
Gr.

firedriver 205

10 jaar

Vanaf 2001 hebben ze hydrolisch

Safrane10698 0

10 jaar

ok

firedriver 205

10 jaar

Hallo allemaal ben er al achter het is inderdaad het hydraulisch druklager in de bak. Die ga ik morgen vervangen. Bedankt voor de reacties

Ik zou het zoeken bij hoofdcilinder bij het pedaal, ten eerste omdat je geen olie verliest, en ten tweede omdat de druk soms toch terugkomt, dus vervang die eerst maar

jan5047 0
badge

10 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.