Renault Laguna: Wisselen bestuurdersstoel

Bouwjaar: 2002

Wie kan mij vertellen hoe je bij een laguna expression 01-2002 makkelijk een bestuurdersstoel kan wisselen. Voornamelijk wat de airbag betreft. Kan ik de stoel demonteren en alleen de evt.stekker van de airbag aansluiting losmaken of komt er meer bij kijken? Dient de dealer e.e.a. uit te lezen.
Alvast bedankt voor jullie tips/reacties.

edje2529

Geplaatst door edje2529 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Wisselen waarmee?

edje2529 (0), 18 jaar geleden

"een bestuurdersstoel wisselen" d.w.z. een oude stoel welke beschadigd is vervangen door een compleet andere. Spreekt toch voor zich , Henkie?

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Nee, dat doet het niet! Je kunt hem ook wisselen met een maatstoel van bv Scheel, Ass, Recaro. Hier zou ik niet aan beginnen!

Je kunt ook een originele stoel uit een andere Laguna II monteren en dan is er niks aan de hand. Gewoon onder de auto 4 moeren losdraaien en je pakt de stoel er zo uit. Geen gedonder met stekkers; je hebt een zgn snelsluiting.

Heb je het door, Edwin?

edje2529 (0), 18 jaar geleden

Henkie bedankt voor je reactie.
Ik begrijp dat e.e.a. vrij eenvoudig is. mij gaat het vooral over evt. storingen die kunnen worden veroorzaakt aan de zij-airbag in de stoel. Ik zal binnenkort de stoel wisselen voor een orginele.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.