Renault Laguna: Storingen in zekeringenkast

Bouwjaar: 1994

In vijf jaar tijd heb ik vier storingen in de zekeringenkast van m'n Laguna 1.8 RT gehad. Ze zijn allemaal onafhankelijk van elkaar onststaan en ik kon ze ook steeds met een relatief eenvoudige omleiding oplossen. Maar na de laatste storing (ruitenwissers en climate control vielen uit) ben ik het zat en wil ik het ding gaan vervangen - bij voorkeur door een gebruikt exemplaar. Het nummer erop is: 7703297326 Q 31-08-94. Navraag bij een Renault demontagebedrijf leert echter dat er heel veel revisies van zijn. Weet iemand of ik echt dit exemplaar moet hebben, of kan ik er ook één inzetten van een Laguna uit 95 of 96? Dank voor evt. reakties.

Johannes5653

Geplaatst door Johannes5653 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Tot '98 zijn ze gelijk, je moet alleen de de relais overzetten.

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

ik weet niet wat ze op de sloop kosten maar een nieuwe kost 111,-ex btw.
als je laguna al startblokkering heeft gaat het zoiezo niet om er 1 te monteren van de sloop

Johannes5653 (0), 18 jaar geleden

Henkie en abc - dank voor de snelle reakties. Abc, mijn Laguna heeft geen startblokkering; kan ik er dan wel één monteren van een Laguna met startblokkering? Ik weet nl. niet of het op de sloop te achterhalen is of er een startblokkering op heeft gezeten. Wat betreft de prijs: 111 euro valt me mee voor een nieuwe. Maar op de sloop ben ik denk ik een paar tientjes kwijt en als het verder niet uitmaakt heeft dat mijn voorkeur.

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

De 'oude' Laguna heeft nog een losse decoder voor de startblokkering. Maw; de zekeringkast heeft niks met een eventuele startblokkering uit te staan.

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

henkie heeft helemaal gelijk ,zekeringen kast heeft idd niks met de startblokkering te maken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.