Renault Laguna: Witte rook uit de ventilatieopeningen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0 V6 24V

Hallo allemaal,

Vandaag reed ik met mijn auto met airco aan, deed het allemaal. Ramen opgedaan en A/C uitgeschakeld. Na een tijdje kwam er opeens witte rook uit de ventilatieopeningen, stinken deed het ook maar niet vreselijk, beetje tussen boerderij en brandlucht in. Later ben ik er achter gekomen dat het systeem helemaal niets meer doet (het is een automatische airco), in welke stand dan ook dus ook de aanjager niet en reageren doet-ie op niet. Iemand een idee? Vrees dat het duur wordt ...

amaretto

Geplaatst door amaretto (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

vrees niet
denk dat de radiateur in je dash is gesprongen
kost € en zal ook niet weinig zijn
denk dat dashb er uit moet

Hans4037 (0) PRO, 16 jaar geleden

Of de kachelblower is verbrand.

Hans

Sander10757 (0) PRO, 16 jaar geleden

Kachelmotor is het meest waarschijnlijke,en mocht het toch je kachel radiateur zijn,dan hoeft je dashbord er echt niet uit.

AS1 (105), 16 jaar geleden

Het zal wel een Behr kachelmotor zijn. Informeer eens bij een sloop.
Die kunnen gebruikt en nieuw leveren. Inbouwen kun je zelf (boven voetenruimte passagier).

PS. Hoe is je interieurfilter in de parafan? Kachelmotoren fikken nog wel eens door bij de Laguna I, maar ik vraag me af of dat niet gewoon komt omdat men dat filter niet op tijd vervangt.

amaretto (0), 16 jaar geleden

Kachelmotor dus. Duur onderdeel, woon in Zwitserland, kost daar 545 CHF of 330 euri. Kwartiertje monteren, meteen airco service laten maken, doet het inmiddels weer uitstekend.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.