Renault Laguna: Xenon verlichting

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Beste medegebruikers van dit forum

Porbleen met hoogte regeling exnon verlichting 1 kant gaat bij starten op en neer en de andere kant blijft naar beneden staan achter de hoogte regeling er al eens afghaald en getest of er dan wat gebeurd en ook voor maar de koplampen blijven dan beide staan kan het ook zijn dat zo'n rekeneenheid onde in de koplamp def. is.

Graag zou ik jullie hulp willen vragen

Vaknoord

Geplaatst door Vaknoord (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Safrane10698 (0), 13 jaar geleden

De rekeneenheid zit niet onder de koplampen, dit zijn de balasten onder de koplampen. Als één het wel doet en de ander niet heb je draadbreuk naar de koplamp versteller of een koplamp versteller is stuk of een koplamp versteller is losgeschoten.

Even testen door de koplamp versteller eruit te draaien. (kwart slag draaien en dan eruit trekken) Dan kan je zien of deze beweegt. Beweegt ie niet kan je hem uitwisselen met de andere kant om vast te stellen of er eentje stuk is.


Rekeneenheid zal niet stuk zijn want dan deden ze het beide niet.
De versteller zit met een kogelgewricht aan de koplamp vast, deze kan je gewoon los trekken. Wil je hem weer vast maken moet je de koplamp versteller helemaal schuin erin steken want er zit een trechtertje aan de koplamp dan in de trechter steken en dan de versteller weer rechtdraaien dan klikt ie erin. Dan kan je hem weer op zijn plaats zetten.

Klinkt moeilijk maar je ziet het vanzelf.

Vaknoord (0), 13 jaar geleden

Deze auto rijdt nog steeds met defect aam de lampen auto komt pas weer met de apk keuring klant stoort zich er niet meer zo aan.

gr

Safrane10698 (0), 13 jaar geleden

Maar heb je die stelmotoren al eens uitgewisseld onderling?

Vaknoord (0), 13 jaar geleden

Nog niet gr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.