Renault Laguna: ZEER MOEILIJK UIT 5E VERSNELLING TE HALEN !

Bouwjaar: 2001

HALLO,

WIE IS ER BEKENT MET HET ZEER MOEIZAAM UIT DE VERSNELLING HALEN VAN EEN LAGUNA 1.9 DCI 5 BAK. HET GAAT HIERBIJ ALLEEN OM DE 5E VERSNELLING. INSCHAKELEN GAAT PERFECT. JE MOET HEM DR ECHT UITTREKKEN.

Geplaatst door

CHRIS1647 (0)
badge

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Komt er geen koelwaterslang tegen het uitwendig schakelmechaniek?

Henk Nobach 0
badge

19 jaar

Je hoeft niet zo te schreeuwen hoor :) Ik heb van de week nog een auto gehad die terug moest komen voor een modificatie. Ik moest toen met een trekbandje de koelslang die boven op de bak zit omhoog plaatsen aan een kabelboom tegen de accubak zodat ie niet tegen het schakelmechanisme aan kwam. Het was wel een zes bak maar volgens mij is het mechaniek het zelfde. Ga even bij de renault dealer langs, die weet wel of deze auto al gemodificeerd is of nog moet. En ze kunnen het anders sowieso wel doen.

Arjan576 0

19 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.