Renault Laguna 2.0 rxt aut lpg g3: Zelf uitlezen van u auto

Bouwjaar: 1999

Ik heb op een website ( www.scantool.nl ) gevonden dat u uw auto ook met behulp van een kastje u auto zelf kan uitlezen.Wat vinden jullie hiervan het kost 89.95 euro maar bij de dealer kost dit per keer ongeveer 40 euro.En je kan ook de auto reseten.D'r schijnt ook een makelijke manieren te zijn om u auto te kunnen reseten met de accu polen ,maar weet ik niet alleen hoe dat moet.

Alvast bedankt voor de reactie's

Urfali_63

Geplaatst door Urfali_63 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 18 jaar geleden

Weggegooid geld in dit geval. Bedoelde apparaat leest alleen motoren en automatische bakken uit die EOBD ondersteunen. Dat heeft jouw auto niet. Pas verplicht vanaf 2001. Bovendien zul je nooit in de gas-computer kunnen komen. Ik ben er nog geen een tegengekomen die op de EOBD stekker aangesloten zit en EOBD ondersteund. (Uitzonderingen zoals de Fiat Multipla met door de fabriek ingebouwde gasinstallatie daar gelaten.)

klop45 (0), 18 jaar geleden

bij accu resetten is gewoon de min pool eraf halen en dan 10 min tot halfuur wachten.(bij modellenverschillend)
en dan weer erop als het goed is gereset.
en er is nog eentje min pool los en de plus pool en dan tegen mekaar houden (zo aanraking)kan weer er op zetten als het goed is alles weer goed.
let op met alarm dat het wil afgaan bij de min pool eropte zetten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.