Renault Laguna 2.0 rxt aut. lpg g3: Hydrolicheblok automaat gerepareerd maaaar......

Bouwjaar: 1999

De hydrolischeblok is verwisseld ,maar hij geeft toch af en toe storing en loopt dan in noodprogramma.Volgens de garage moet hij bij Renault uitgelezen worden en alle storingsmeldingen gewist worden hij zei dat de auto gereset moest worden.(het is wel een garage die gespecialiseerd is en alleen automatische transmissie's doet in Purmerend)

Klopt het verhaal wat de garage zegt en moet ik perse mijn auto naar Renault brengen om het te laten reseten.Is het mogelijk (voor in de toekomst)dat ik zelf met mijn laptop mijn auto kan uitlezen en wat heb ik hiervoor (kabels,etc).


Alvast bedankt...........

Urfali_63

Geplaatst door Urfali_63 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sjaak r (0) PRO, 18 jaar geleden

Na vervangen moet de rekeneenheid worden geherprogrameerd.
Heb je overigens het kogel veerblad wel goed afgesteld, dit moet nl met spec gereedschap.

Urfali_63 (0), 18 jaar geleden

wat is het veerblad? en het auto is geen haar op beter geworden na de reperatie , ik weet niet meer wat ik ermee aan moet

sjaak r (0) PRO, 18 jaar geleden

Zou hem toch eerst naar de dealer brengen om hem te laten herprogrameren. Heb zelf ook al een keer hydro blok vervangen en daarna bleef hij ook in storing.
Na herprog waren alle problemen opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.