Rover 75: 75 CDT commonrail houdt in (stottert)

Bouwjaar: 1999

Motor loopt heel mooi stationair, slaat goed aan en heeft ruim voldoende vermogen. Bij belasting geen problemen, echter bij constant rijden (zeg 2000 omw/min) begint de motor soms in te houden.


De ene keer is het erger dan de andere. Ik kan er geen patroon in ontdekken. (airco aan/uit maakt niet uit, volle/lege tank ook niet).

Brandstoffilter vervangen, bedrading nagelopen, LMM losgekoppeld, luchtfilter nagekeken en klemmetje iets lekkende rubberen slang vervangen bij opvoerpomp. Nog niet uitgelezen.

Iemand een suggestie?

Alvast bedankt!

Paulus8632

Geplaatst door Paulus8632 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Rover 75? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

leo6506 (0) PRO, 18 jaar geleden

is de auto al uitgelezen

Paulus8632 (0) PRO, 18 jaar geleden

Nee, nog niet.

Eric2764 (0), 18 jaar geleden

de luchtmassameter geeft soms wel eens problemen vooral met wegrijden zit er dan geen fut in en bij lagere toerentallen wil die niet zo hard trekken en soms valt dit weer mee en merk je er niet zoveel aan ps dit is niet uit te lezen of na te meten aleen als die helemaal defect is

john5657 (0) PRO, 18 jaar geleden

ik zou hem even aan de testkast willen zien
er wil nog wel eens een injector blijven lekken
dit kan je aan de testkast zie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover 75 of stel zelf een nieuwe vraag.