Rover 25: alarm rover 25 2001

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

hallo

ik heb een rover 25 1.4 uit 2001. Bij het testen van mijn alarm geeft het alarm geen claxonsignaal. Wel de richtingaanwijzers en een hoog piepsignaal in de auto doen het wel.

als ik de auto met de afstandsbediening afsluit knippert hij gewoon 3x en ook bij he topenen.

Weet iemand wat hier aan de hand kan zijn?

ik heb geen flauw idee wat voor een alarm ik heb.

groet raymond

raypo

Geplaatst door raypo , lid sinds 14 jaar geleden

2 Reacties

Highway PRO, 14 jaar geleden

Het lijkt er op dat het hoog piepsignaal je alarmsirene is. Zoek de sirene eens op en ontkoppel deze en kijk dan of je het piepsingaal nog hebt.

raypo, 14 jaar geleden

[quote=toezicht]Het lijkt er op dat het hoog piepsignaal je alarmsirene is. Zoek de sirene eens op en ontkoppel deze en kijk dan of je het piepsingaal nog hebt.[/quote]
hallo
bedankt voor je snelle antwoord, ik ga er straks gelijk even naar kijken en vertel je dan mijn bevindingen. Het claxonsignaal heeft het wel altijd gedaan .

groet

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover Crafter of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.