Rover 25: SRS airbag lampje Rover 25 blijft branden

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Heb hier een Rover 25 1.6 met een brandend SRS airbag lampje. Uitlezen geeft foutcode B1000 Airbag stuurapparaat fout aanwezig. Deze foutcode kunnen we niet wissen.

Voeding 12V pen 5 en min (massa) pen 6 zijn in orde. Overige controles die gedaan zijn: sleepring stuur, gordelspanners. Op het moment dat we de stekkers van de gordelspanners en de sleepring losgooien geeft dit extra foutcodes. Deze kunnen niet worden gewist. Lijkt erop dat het stuurapparaat defect is. Iemand ooit meegemaakt?

foklop

Geplaatst door foklop (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Rover Rover 25? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jhl (0) PRO, 16 jaar geleden

zoals ze bij ons zeggen : ik zou ze geen eten willen geven het aantal mensen dat met dit probleem rondrijdt.

anoep (0) PRO, 16 jaar geleden

je moet kijken onder de voor stoelen of de stekers goed zitten en ff goed aan knijpen kijken wat die dan doet als er spullen onder de voor stoelen ligt gaat die ook branden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover Rover 25 of stel zelf een nieuwe vraag.