Rover 400: alarmprobleem rover 416

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

sinds kort heb ikproblemen met het alarm van mijn rover 416. als ikhem op slot druk (met sleutel of afstandsbediening) beginthij meteen te loeien. graag wil ik het alarm uit schakelen maar wel de CV op de afstandsbediening behouden... help

groetjes Mireille

Mireille1984

Geplaatst door Mireille1984 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Rover 400? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

michaelf (0) PRO, 16 jaar geleden

Helaas de combinatie die je wilt gaat niet. Je kan het alarm uitschakelen met de sleuteltoegang code maar als je dan een keer de afstandbediening gebruikt staat hij weer op het alarm.

grt Michael

Mireille1984 (0), 16 jaar geleden

dankjewel Michael,

alleen is mijn alarm volgens mij later pas in gebouwd en dus nietorigineel van Rover... het is een Lucas 3xta alarm... en anders, hoe kan ik het helemaal uitschakelen? of verwijderen? wordt erg gestoord van.....

gr Mireille

michaelf (0) PRO, 16 jaar geleden

Dit is dus een origineel Rover alarm. Verwijderen lukt niet omdat het als geheel met de draadboom/alarmcomputer/motorcomputer is ingebouwd.
Uitschakelen kan maar dan kan je de afstandbediening niet meer gebruiken en ook als je een keer de accu los haalt zal je hem weer met de sleuteltoegang code moeten uitschakelen.

grt Michael

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover 400 of stel zelf een nieuwe vraag.