Rover 400: Auto slaat van LPG naar benzine

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine

Alles we de auto op LPGschakkel(handmatig) na 10 minuten schakkel de auto van zelf op benzine en dan zien we dat de LPG schakkel licht fel brand . Zonder dat wij zelf chakkel schakkel die gewoon van LPG naar benzine. Wie ka ons helpen?

ed02

Geplaatst door ed02 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Rover 400? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jhonnieboy (0), 13 jaar geleden

je moet bij de verdamper kijken,er lopen twee slangen om de verdamper niet te laten bevriezen,op eentje zit een temparatuur sensor die moet je vervangen,kost ongeveer 25 euro heb ook hetzelfde probleem gehad van 416i van 1998,sinds die tijd heb ik geen last van,je kan bij kees kijken op verdampere.nl,tevens heb ik ook een gereviseerde verdamper op gezet is niet orgineel maar heb tot heden geen probleem gehad heb al 50.000 kilom. mee gereden.heb ook de spoel verwisseld op de verdamper zit de gas afsluiter zon grijze rond ding,heeft mij 10 euro gekost,bij kees gehaald hij kan de onderdelen ook naar je toe sturen. succes

jhonnieboy (0), 13 jaar geleden

laat het weten als je probleem opgelost is

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover 400 of stel zelf een nieuwe vraag.