Rover 400: slecht lopen op lpg

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600i

Goedendag,

Heb een rover 416i op g3 merk coltec verdamper,op benzine loopt de auto heel goed maar op gas loop hij op 3 cilinder,anwb is op 10-04-2011 langs geweest,maar hij weet ook niet precies wat het is.Als ik boven 100 kilometer rijdt dan dan loopt hij wel goed is er iemand die ook dit probleem eerder heeft gehad of iemand die mij kan vertellen wat de oorzaak kan zijn dat ie zo beroerd loopt. wil alvast ierdereen bedanken die meedenkt en helpt mij probleem op te lossen.Recent is de verdamper vervangen is geen orginele heb bij verdampere.nl gekocht is een gereviseerde,de temparatuur sensor vervangen die aan de koelvloeistof slang zit vlakbij de verdamper en de temparatuur sensor vervangen die aan de moterblok zit,benzine filter is laats ook vervangen,de auto heeft 257.000 gereden.Hij vonk heel goed en de bougies zijn ook bijna nieuw.

groetjes jhonny

jhonnieboy

Geplaatst door jhonnieboy (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Rover 400? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hcb (0) PRO, 13 jaar geleden

Als ik het zo hoor zou ik eerst het verdeel huis GOED REINIGEN !!!
Gr HCB

jhonnieboy (0), 13 jaar geleden

probleem opgelost,had eerder door een garage laten schoonmaken en heb een keer zelf gedaan.
maar deze keer heb ik anders gedaan,heb de slang die van de verdamper naar de verdeelhuis loopt,heb bij de verdeelhuis de hoofdslang lost gemaakt en helemaal met remreinger gevuld en weer snel opgedaan voordat de remreinger zou verdampen en de slang van de lucht filter lost gemaakt en weggehaal i.v.m. backfire en toen de auto gestart en heb 3 keer herhaald en 1 bougie kabel zat niet goed vast en probleem is opgelost,maar zal niet te vroeg gaan juichen.

groetjes en bedankt hcb professionaal

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover 400 of stel zelf een nieuwe vraag.