Rover 400: olilekage

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

hallo iedereen.

ik heb pas mn rover naar de gaage gebracht omdat de dynamo stuk was. er was olie overheen gelekt wat tussen de kleppendekselpakking uit kwam. dat is nu gerepareerd mar hij lekt weer. volgens de garage is het niet weer de pakking maar ze weten ook niet wat het wel kan zijn. over 2 weken moeten we terug komen dan spuiten ze het blok schoon en gaan ze kijken waar hij lekt. ze zeggen dat de olie van onderen komt. en naar boven spuit. maar er zit niks tegen de moterkap en de dynamo is ook aan de bovenkant nat. niet de hele dynamo maar alleen het achterste plastic zwarte kapje. ik denk zelf dat het de olie pomp is. want die zit daar tog ook in de buurt?? weet iemand mischien wat het kan zijn zodat ik het mischien zel kan repareren. heb al te veel geld naar de garage gebracht.heb trouwens nog wel de bouten van de pakking voor de zekerhijd wat aangedraaid. wie kan mij helpen???


vriendelijke groeten

robin

robin 1986

Geplaatst door robin 1986 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Rover 400? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

robin 1986 (0), 14 jaar geleden

iemand??????????????????????

Garage_LUX (0) PRO, 14 jaar geleden

Koppakking?

robin 1986 (0), 14 jaar geleden

maar dan zit er tog oli in je water of andersom????

gr

robin 1986 (0), 14 jaar geleden

ben bij de garage geweest en ik heb ze verteld dat ik het zag lekken uit een naad die onder de kleppendekselpakking zit. t had iets met de nokassen te maken denken ze. dat gijntje gaat ons zo`n 400 euro kosten zeggen ze. het was nogal wat werk zij hij. kan dit kloppen?? heb er zelf weinig verstand van.

gr robin

Garage_LUX (0) PRO, 14 jaar geleden

Ja nokkenas drager

robin 1986 (0), 14 jaar geleden

oke. en klopt het dat het zo veel werk is??

gr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover 400 of stel zelf een nieuwe vraag.