Rover tourer 1.6: problemen met g3 gasinstallatie (koltec)

Bouwjaar: 1998

Wij hebben het volgende probleem :

Het starten van de auto gaat probleemloos, de auto schakeld zonder problemen over naar gas, maar bij het extra gebruik van licht of ruitenwissers wil hij niet blijven rijden.

Hij schakeld dan steeds over tussen gas en benzine of hij slaat af, we zijn al bij verschillende bedrijven geweest om het probleem te laten verhelpen, maar op een of andere reden sluipt de kwaal er steeds weer in.

Bij het uitlezen van de comp. kwam er eigenlijk niks naar voren,

maar toch blijft het probleem komen.

Ook rijden we dan een poosje op benzine en schakelen dan handmatig over gebeurt het ook vaak dat hij dan met licht aan een poos goed rijd en dan gaat hij schokkend rijden.

vooral gaat hij ook terug schakelen naar benzine als je gaat remmen ( of slaat af).Wie weet een oplossing voor dit probleem of heeft het zelf ook gehad en heeft het nog steeds.

Taco11259

Geplaatst door Taco11259 , lid sinds 18 jaar geleden

1 Reactie

harakara, 18 jaar geleden

Controleer de spanning eens van de centrale voedings draad

die het geheel aanstuurd, bij een te lage spanning geeft dit

ook dit euvel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover Tourer of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.