Rover 620 1993: slaat af op gas bij remmen

Bouwjaar: 1993

Mijn rover sloeg elke keer af als ik op gas reed met een koude motor, op benzine niks aan de hand! Luchtfilter en bougies vervangen en nu zakt hij wel helemaal weg in toeren maar slaat net niet af op gas, maar waarom zou hij zo in toeren zakken als ik de koppeling in trap?? Iemand een idee waar ik dit in kan zoeken? Het is een koltec gasssysteem. de rover is van eind 93 en een 2,0 16V

mvg Patrick

ghia34

Geplaatst door ghia34 , lid sinds 19 jaar geleden

1 Reactie

hakeemolajuwon PRO, 19 jaar geleden

Waarschijnlijk zijn de contacten van het DFCO-relais ingebrand. Dit relais zorgt ervoor dat bij afremmen op de motor geen gas meer aangevoerd wordt. Op het gasverdeelhuis, dat met die vier gasslangetjes rechts van de kop of naast de verdamper zit een electrisch klepje met een of twee draden. Bij twee draden is de ene massa terwijl de andere naar het DFCO-relais loopt. Vervang het relais.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover 620 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.