Rover 620i: een tik/klikgeluid bij het opkomen van koppeling

Bouwjaar: 1994

Hallo,

Steeds als ik de koppeling laat opkomen, hoor ik een irritante tik/klik. Kan iemand mij vertellen hoe ik dit kan verhelpen?

Bij voorbaat dank!

Groetjes,
Sijbren

Sijbren

Geplaatst door Sijbren , lid sinds 19 jaar geleden

5 Reacties

pantah, 19 jaar geleden

Is er niks aan de binnenbekleding losgekomen dat zich achter je koppelingspedaal haakt bij het intrappen en bij terugkomen van het pedaal terug losklikt?

the_contract_killer, 18 jaar geleden

heb je het al gevonden van die tik,heb er met mijn rover 620i(95) ook last van maar heb het niet weten te vinden.

Sijbren, 18 jaar geleden

Neeh ik heb het nog steeds niet gevonden... geen idee waar het vandaan komt. De een zegt dat het niet orginele remblokken zijn, maar dat kan ik me niet voorstellen. Laat me weten als jullie het weten.

Rollie10263, 17 jaar geleden

Heb een 620si '95 en heb het geluid ook waneer ik onverwacht de koppeling op laat komen bij het wegrijden en als ik tijdens het rijden met lage snelheid mijn koppeling intrap en weer haastig loslaat. Heb te horen gekregen dat er een speling kan zitten in de aandrijfas of koppeling maar dat ik hier nog jaren mee door kan rijden. Voor de uiteindelijke kwaal zou alles nagelopen moeten worden.

the_contract_killer, 17 jaar geleden

dit is een bekent probleem bij dit model,het is speling op de aandrijfas(sen)

het deel wat speling gaat vertonen is de binnenste kruiskoppeling van de aandrijfas,zolang het maar een tikje is dan is het nog niet zo erg.

dit hebben ze bijna allemaal met een iets hogere km stand

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover 620 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.