Rover 75: start niet

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: V6

Motor start goed rond maar slaat niet aan. Ontsteking werkt en brandstofpomp ook maar de injectoren worden niet aangestuurd. Geen foutcodes. Ook al met reservesleutel(ivm origineel alarm/startonderbreker) geprobeerd maar dat maakt geen verschil. Iemand wellicht een electr. schema voorhanden?.

w11884

Geplaatst door w11884 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Rover 75? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Jeroen5297 (0) PRO, 16 jaar geleden

Hallo,

weet je zeker dat je ook brandstofdruk in je gallerij heb; de brandstofpomp bevind zich in de tank en willen nogal eens
"uit elkaar" vallen (is een soort banjonet sluiting).

w11884 (0) PRO, 16 jaar geleden

Dat was inderdaad het geval. Hebben we kunnen repareren.

bert1122 (0), 16 jaar geleden

hallo
ik heb een 75 van 2000 2.5 . als ik de motor start klikt hij alleen en gaat de startmotor niet rond, als ik dan de automaat pook een beetje beweeg start hij wel.dit komt zowel in de parkeerstand als in de neutraal voor.

anoep (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=w11884]Motor start goed rond maar slaat niet aan. Ontsteking werkt en brandstofpomp ook maar de injectoren worden niet aangestuurd. Geen foutcodes. Ook al met reservesleutel(ivm origineel alarm/startonderbreker) geprobeerd maar dat maakt geen verschil. Iemand wellicht een electr. schema voorhanden?.[/quote]
je moet naar de brandstof filter kijken aan de linker kan onder de achter bank en als je filter zwaart is kan je hem wel vervangen dan gaat die wel doen
veel geluk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover 75 of stel zelf een nieuwe vraag.