Rover Cabriolet: stotteren,afslaan lage toere,en komt soms totaal geen vermogen

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 18k4fj31

hallo, heb een mgf van 1997.
Het begon met licht stotteren in lage toeren als blok warm was,nu ook met koud blok word steeds erger en slaat soms af in lage toeren en kom je gewoon niet vooruit als je gas geeft.
Een paar dagen geleden trok ik op van stoplicht en naar 20 meter kwam die niet vooruit meer en sloeg af en niet meer aangekregen.


reeds al voor het uitvallen vervangen, bougies, bougie kabels,luchtfilter,benzine filter, en gasklepsensor naar het uitvallen,uitgelezen en gaf alleen gasklepsensor aan vervangen en start soms en loopt stationeer onregelmatig. Heeft iemand tips,bij voorbaat dank

pinzekopf

Geplaatst door pinzekopf (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Rover MGF? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 12 jaar geleden

Probeer het eens met de katalysator los. Mogelijk is de uitlaat/kat dicht gaan zitten door al die problemen.
Maakt wel een enorme herrie!

Ga ik uit van je bewering "niet meer aangekregen". Want daarna zeg je "start soms en loopt stationeer onregelmatig".

pinzekopf (0), 12 jaar geleden

Dat hadden ze ook al in de garage gedaan de pijp eraf gehaald,ikzelf had de auto na het uitvallen niet meer aangekregen,maar de monteur had naar het vervangen van de gasklepsensor de auto wel soms aangekregen maar hij bleef slecht lopen zei die,vonken en benzine kreeg die en heeft geen compressie verlies.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover MGF of stel zelf een nieuwe vraag.