Rover : stuurhoes rechts stuk

beste mensen mijn stuurhoes rechts is stuk is dit veel werk om te vervangen. en hoe doe je het

marc6947

Geplaatst door marc6947 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Rover Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (20) PRO, 18 jaar geleden

of het bij je rover veel werk is durf ik zo niet tezeggen.
maar moeilijk is het meestal niet.
borgmoer van stuurkogel op de spoorstang op lossen.
stuurkogel moer los draaien en stuurkogel uit fussee halen(als die niet wil zoals gewoonlijk dan twee hamers nemen ; een grote en een iets kleinere.
de grote achter de kogel leggen ; tegen het deel waar de kogel doorheen gaat het fusseestuk dus en met de andere slaan tot hij los komt; de moet tijdens het slaan een stukje op de kogel laten zitten voorals je uitschiet want dan zou je je draad plat slaan).
de stuurkogel los draaien en dan gelijk de slagen telen die je hem los draait dit dan onthouden want met monteren draai je hem weer evenveel slagen erop.
moer van spoorstang draaien.
klemmentjes van de hoes halen en hoes erafhalen.
nieuwe erop zetten en alles weer in omgekeerde volgorde doen.
groetjes jan.

michaelf (0) PRO, 18 jaar geleden

Waarom moeilijk doen als het makelijk kan, stuurkogel gewoon laten zitten op fuseehuis moer achter kogel iets los draaien klemmetjes van hoes los en het spoorstangeind uit de kogel draaien.Als je niet wilt uitlijnen dan even met een schuifmaat de lengte voor de moer opmeten en dan de moer van het spoorstangeind afdraaien. Hoes verwijderen en visaversa inelkaar zetten.

grt Michael

marc6947 (0), 18 jaar geleden

jan (alweer), en michael bedankt voor de info

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover Overig of stel zelf een nieuwe vraag.