Saab 9-3: alarm

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 150 pk

ik ben sinds een paar dagen een trotse bezzitter van een saab. mn verzekering vroeg naar een alarm, maar kan nergens vinden wat voor klasse het is. wie o wie

wiense

Geplaatst door wiense (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Saab 9-3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 11 jaar geleden

Wat voor afstandsbediening heb je standaard of aftermarket ?

leo saab (0) PRO, 11 jaar geleden

wieense standaard is klasse 1zit er altijd op, zit er een motorkap schakelaar op dan minimaal klasse 2 zit er een helling detectie in is klasse 3,zet een raam open zet de auto op slot zwaai met je hand na een halve minuut in de buurt van de binnen spiegel gaat het alarm af is dit minimaal klasse 2.voor klasse 3 moet je de auto weer op alarm zetten een halve minuut wachten en dan opkrikken gaat het alarm weer af dan is dit klasse 3. groeten Leo.

Hans4040 (310) PRO, 11 jaar geleden

Alarm moet ook SCM goedgekeurd zijn en dat moet je de verzekering kunnen overleggen.
Een SCM goedgekeurd alarm moet elk jaar gekeurd worden.
Als de verzekering dat eist ben je aan de beurt...

wiense (0), 11 jaar geleden

oke bedankt voor de reacties ik ga het voorleggen aan de verzekering................................de afstandbediening is standaard kaleido1

wiense (0), 11 jaar geleden

ik heb de verzekering opgegeven dat ik full alarm heb en je raad het al het scheelde flink premie..............................wel 14 cent per maand. nou ja zeg, het gaat ook weer nergens over.
maar iedereen bedankt voor de info

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Saab 9-3 of stel zelf een nieuwe vraag.