Saab 9-3 2004: infoschermpje blijft zwart

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 1898

Mijn 9-3 Vector Cabrio 1,8 is enkele maanden niet gebruikt en heeft buiten gestaan. Nu heb ik er weer mee gereden, fijn zoals van ouds. Maar twee dingen vielen me op: Het smalle info schermpje boven op het dashboard blijft zwart (normaal kun je daar o.a. lezen wat je actieradius is etc.) en het klikkende geluid van de clignoteur ontbreekt, hoewel de richtingaanwijzers het wel doen en de groene lampjes op het dashboard naast de meters doen ook gewoon meedoen.
Is dit een vochtprobleem (het heeft veel geregend, maar hij is gewoon waterdicht en droog) of een zekering? Vreemd, want toen hij werd weggezet functioneerde alles normaal...

lodewijk bouwens

Geplaatst door lodewijk bouwens (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Saab 9-3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

check

Beste antwoord, geplaatst door lodewijk bouwens (0), 3 jaar geleden

Het bleek voldoende om de aarde pool van de accu los te maken en tien seconden later weer vast te zetten. Alles functioneert weer als van ouds, radio, info schermpje, parkeersensoren, klikkende clignoteur etc.
Probleem opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Saab 9-3 of stel zelf een nieuwe vraag.