Saab 9-3: motorblok daschbord lampje oranje blijft branden

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19Tid

Dag Saab vrienden. Ik ben gisteren zondag van Spanje komen gereden, na 1900 km namelijk in Wavre, 100km van Aalst is het lampje van motorblok beginnen branden "oranje lampje". dit blijft nu branden. In men boekje staat dat ik kan verder rijden. maar dat ik naar garage van saab moet. vandaag maandag brand dit lampje nog altijd. in het boekje staat ook dat er een storing in de motor is en dat daardoor dat lamje brand. kan mij iemand zeggen wat dat allermaal zou kunnen zijn? Alvast bedankt. Groetjes Bodo junior uit Aalst Oost-Vlaanderen in Belgie.

bodo2

Geplaatst door bodo2 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Saab 9-3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 11 jaar geleden

Helaas zijn er tientallen redenen waarom het lampje aan gaat.
Eerst maar eens de motor (en eventueel de automatische versnellingsbak) laten uitlezen.

bodo2 (0), 11 jaar geleden

Dag Saab vrienden. ik heb dan even van men Saab 9-3 19Tid sedan 5/2006 computer laten uitlezen. Mijn lampje op het dashbord brand nog steeds "oranje motorblok lampje". computer melde een fout aan de EGR klep. op internet heb ik al verschillende dingen daarover opgezocht. deze kan stuk zijn of kan ook blijven haperen. Er staat ook dat je deze kan uitkuisen. klopt dat? is dat veel werk, kan je dat als particulier zelf? Kan iemand mij zeggen wat zo een nieuwe EGR klep kost voor mijn Saab? Zou ik deze zelf kunnen demonteren en uitkuisen of wat raden jullie mij aan? met vrioendelijke groeten Bodo junior uit Aalst Belgie.

bodo2 (0), 11 jaar geleden

egr klep laten vervangen, uitlezen en lampje is uit. groetjes Bodo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Saab 9-3 of stel zelf een nieuwe vraag.