Seat Toledo: aankoop toledo 19 tdi

Bouwjaar: 2000

ik heb een seat toledo 19 tdi gekocht met 160000km gelopen,yype signo o.h.boekjes compleet bij seat in onderhoud geweest is in smetteloze staat nieuwe distr.riem erop.
mijn vraag is,kan ik hier nog enkele jaren plezier van hebben,krijg n.l veel comentaar dat ik straks met dure kosten kom met deze km stand.
Weet iemand de plus en min punten van deze auto.
Afgelopen week 1 op 21 gereden,dus volgens mij erg zuinige diesel.
Het enigste wat ik merk is dat hij soms trilt met afremmen
als ik hard rem dan voel ik niets

kuijp897

Geplaatst door kuijp897 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi jos



als de auto verder goed rijdt, geen zorgen gaan maken..

de remschijven veroorzaken, vaak dit soort trillingen bij het afremmen. ( vervangen met de remblokken zou de oplossing zijn )



paul,


AndreV (0), 19 jaar geleden

Ik heb dezelfde Toledo (110 pk). Rijdt geweldig, is zuinig maar had inderdaad ook iets trillende voorremmen. Pas schijven af laten draaien maar het komt weer terug. Zal toch nieuwe schijven worden denk ik. Verder al sinds 2 jaar geen klachten. Ben erg tevreden over de auto. Een diesel zal bij normaal gebruik toch gauw een ton of 3 meegaan. Kennis van mij heeft er al 4 ton opzitten met een 90 pk VW-motor. SUCCES!

bako (0) PRO, 19 jaar geleden

Geen schokkende problemen met deze auto's

alleen voor de gene die last heeft van trillende remmen,nieuwe schijven monteren maar dan niet de standaard remblokken monteren maar remblokken met slijtage indicators.onderdeel nummer 1J0698151G i.p.v 1J0698151J dus dat draadje gewoon afknippen.en niet op de remblijven staan bij het stoplicht!

kuijp897 (0), 19 jaar geleden

niets aan gedaan w.s. rem ik te zacht.als ik wat steviger rem merk ik niets meer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.