Seat Alhambra: alle functies vallen uit

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

na het starten is de moter afgeslagen en zijn alle functies weggevallen.
Als oldtimrman ben ik geen held in computers, maar ik denk dat er een startblok in werking is. Is zuks nog te resetten of moet ik daar een garage met een diagnosecomputer voor hebben.
Heeft er nog iemand een andere sugestie tav dit probleem?
groet kaptein

kaptein

Geplaatst door kaptein (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Alhambra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

sjaak10918 (0) PRO, 16 jaar geleden

zitten de accuklemmen wel goed vast en maken ze goed contact ? --> accuklemmen loshalen en meten hoeveel stroom in de accu zit; kijken of de polen goed schoon zijn, evt schoonmaken en invetten met zuurvrije vaseline, klemmen goed vast monteren, accuspanning weer meten, evt draden controleren of alles vast zit; massapunten van de auto controleren, evt demonteren, schoonschuren en weer monteren. Sjaak

kaptein (0), 16 jaar geleden

probleem is opgelost. Een slecht contact in de hoodzekeringbox (naast het ruitewsserreservoir) was de oorzaak dat er een onregelmatige stroom naar de computer gaat die daarop flipt en stopt.
Kabel opnieuw aangesneden, nieuwe klem en de box schoon heeft resultaat. Bedankt voor de reaties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Alhambra of stel zelf een nieuwe vraag.