Seat Marbella: Bougies Seat Marbella

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 900 cc

Dag allemaal,

Een vraag m.b.t. de auto van mijn vader. Waar kan hij de bougies vinden in zijn '95 Seat Marbella 900?

bedankt voor de reacties.

groet,

ssupusepa

Geplaatst door ssupusepa (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Marbella? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hennep (0), 16 jaar geleden

als je voor de auto staat met kap open dan zie je het aluminium blok,
dan zitten ze gelijk vooraan op een rij 4 naast elkaar 4 dezelfde kabels aan deze kabels zit een dop zeg maar deze aantrekken dan zie je de bougie in het blok zitten ( wit ) als je ze wil vervangen heb je een bougie sleutel nodig deze is ook wel bij karwei of gamma te koop maar kijk wel voor de goede maat vervang ze dan 1 voor 1 dit in verband met de ontstekingsvolgorde .

ssupusepa (0), 16 jaar geleden

Beste Hennep,

Dank je voor je snelle reactie. Heb vanavond in de schemer gekeken, maar als ik de kap open heb dan zie ik eerst een ronde zwarte luchtfilterbak en daaronder zit het blok. rechts van het luchtfilter zie ik het begin van de bougiekabels (vertikaal) en die gaan inderdaad ergens onder het luchtfilter..
ik moet dus daar kijken? Het lijkt alsof ze vrij diep zitten.

hennep (0), 16 jaar geleden

ja dat klopt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Marbella of stel zelf een nieuwe vraag.