Seat Marbella: Knipperlicht samen met dimlicht

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

Als ik het knipperlicht aan doe dan gaat ook mijn dimlicht mee knipperen dit gebeurt alleen bij bediening naar links als ik dan het dimlicht aan doe blijft het knipperlicht constant branden en knippert niet meer het knipperlicht voor rechts blijft het wel gewoon goed doen wat kan dit zijn???

Groeten Emil.

Emil Schelvis

Geplaatst door Emil Schelvis (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Marbella? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

jan T (20) PRO, 16 jaar geleden

emil kijk de massa verbinding van de verlichting links eens na en ook de massa van het knipperlicht.

groetjes jan.

Emil Schelvis (0), 16 jaar geleden

Jan,

De massa heb ik al naar gekeken en die is goed heb er voor de zekerheid nog een massa bij gelegt maar hij blijft het doen dus ligt het niet aan de massa heb je nog een ander idee ik hoor het graag.

jan T (20) PRO, 16 jaar geleden

nou emil kijk dan eens hou het met de plus van het knipperlicht zit is er niet ergens een verbinding onstaan naar de koplamp .
je zult dat eerst goed moeten na zien.

groetjes jan.

sjaak10918 (0) PRO, 16 jaar geleden

ook de massa achter gecontroleerd ?

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

heb je toevallig onlangs een lampje verwisseld en toevallig een verkeerde erin gezet,eentje met twee contacten waar er maar een moet zitten.of net andersom

Emil Schelvis (0), 16 jaar geleden

Hallo allemaal,

Bedankt voor de tips. Maar ik ben er nu achter wat het was het zat in de schakelaar om het stuur hier lopen de draden van de schakelaar langs de stekker (zonder isolatie) van de verlichting, deze is door geschuurd en maakte zo contact, met een krimpkous er om heen weer opgelost.

Groeten Emil.

jan T (20) PRO, 16 jaar geleden

nou emil toch mooi dat je het weer opgelost hebt.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Marbella of stel zelf een nieuwe vraag.