Seat ibiza 1.9 SDI: climat control

Bouwjaar: 2000

hallo ik heb een ibiza uit 2000 met clmat control, mijn probleem is dat mijn kachel niet warm wordt op de ingestelde graden...alleen op hi wordt het warm in de auto. ook werkt mijn buitentemperatuur meter niet goed, soms geeft hij niks aan en soms min 20 graden.............wie kan mij een beetje opweg helpen. bvd. jacco

skippy10976

Geplaatst door skippy10976 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

de buitentemperatuussensor zin in je linker spiegel verwerkt. sensor vervangen en deze geeft weer e juiste temp aan.

wat betreft je kachel.... als je hem met deze temp. op de airco zet zal de airco niet werken. en moet je dus wachten tot je sdi op temperatuur is gekomen om je auto te verwarmen.
ook zou je hem even kunnen laten uitlezen. misschien dat er zich een storing voordoet in je kachelkleppen/ verwarmingscircuit.


mvg

Drrrrkkk (0), 18 jaar geleden

Ha een lotgenoot! :-(
Ik heb sinds enkele dagen hetzelfde... staat bij mij standaard op 21 graden, maar ik wilde het wat warmer krijgen in de auto nu met die vorst.
Niet warm te stoken joh! Ja, als ik 'em op Hi zet, dan wordt het smoorheet. Airco lijkt het ook maar te doen wanneer 'ie zin heeft. En de buitentemperatuurmeter gaf vanavond vrolijk 6 graden boven nul aan, terwijl ik in Haarlem langs een dichtgevroren gracht reed... ik niet helemaal tof dus.

@ Blijegeit: is dit zelf te doen? Zo ja, zit het aan de buitenkant van de linkerspiegel, of is het vanuit de binnenkant te bereiken? En zit het geschroefd of geklikt? Zoveel vragen... ;-) Dank alvast!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.