Seat Ibiza: geen vonk

Bouwjaar: 1995

Auto is weer binnen gebracht. nu weer alle metingen oa hal signaal uitgevoerd.(is goed)

op pennetje 3 van bobine meet ik maar 5.45 VOLT met contact aan.Moet volgens mij 12 Volt zijn

op pootje 86 van branstofpomp relais staat wel 12 volt(is volgens schema dezelfde geschakelde draad.
Wie helpt??

zuid

Geplaatst door zuid (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Alexander243 (0) PRO, 18 jaar geleden

Over PIN 1 en 3 moet de accuspanning staan en PIN 2 meet je de aansturing.Weet niet waar die voeding vandaan komt op dit moment.Denk van de zekeringkast.Heb weleens gehad dat een stekker niet goed vast zat.Toevallig zekeringskast los gehad voor bijvoorbeeld een koppelingskabel te vervangen.



zuid (0) PRO, 18 jaar geleden

Alexander jij hebt het gevonden althans was er zelf al achter gekomen want na wat rommelen bij de zekekeingskast en ineens 12 Volt op pen 3 Bobine.
En wat denk je vorige week de Koppelings kabel vervangen (zonder zekerings kast los te maken nl borgclip van as verwijderd en pedaal opzij geschoven.Hele perfecte diagnose van je waarschijnlijk inderdaad een stekeeker geraakt.

Maar nu heb ik nog een vraagje aan je wat denk jij van de winter/zomerstand klep vast zetten op winterstand met 2 parkers bv Auto had bevriezings verschijnselen bij een graadje of 3
Graag je reactie
Groetjes

Alexander243 (0) PRO, 18 jaar geleden

Betreft die klep heb ik niet zoveel ervaring,nog nooit klachten gehad.

Als je ook klachten zal krijgen dan moet je toch denken aan inhouden.Bij koude motor heb je aan deze functie nog echt veel,wel snel natuurlijk,maar startproblemen en dergelijke kan het hier niet aan liggen.

Wat was de klacht precies.

Leuk dat het inderdaad in de richting van de zekeringkast zit.Weet je de stekker precies waar je op moet letten,anders kijk maandag wel ff voor je.

groeten

zuid (0) PRO, 18 jaar geleden

nee helaas weet ik niet welke stekker het precies was maar heb ze er allemaal extra nauwkeurig in gedrukt dus of het nu een stekker uit de bovenste rij of onderste is ik weet het niet.ben nog wel bezig geweest met enkele stekkers eruit t e trekken en meten opo nr 3 bobine maar er bleef constant 12 Volt op staan

Over de klep Onderweg uitvallen na 80 km en in z'n 3 niet meer doortrekken net of er een zware caravan achter zat
groet Henk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.