Seat Toledo: Contact en licht probleem

Bouwjaar: 1996

Als ik mijn contact uitzet en sleutel eruit haal dan blijft de verwarming en ruitenwisser aanstaan totdat ik mijn verlichting uitzet. Wat kan hier het probleem van zijn.
Af en toe gaat mn dashboardverlichting uit en gaat het groene lampje uit van de verlichting, maar dan gaat het blauwe lampje van groot licht branden, wat niet gebeurt.. Zodra ik een tik op het dashboard geef dan is het probleem weer opgelost. Wat zou dat kunnen zijn?

tram40

Geplaatst door tram40 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

probleem in je bedieningshendels aan je stuurkolom.... evt gecombineerd met een defect in instrumentenpaneel/ lichtschakelaar...

laat hem eens uitlezen en op signaal doorkomst testen met de testkast.


mvg

tram40 (0), 18 jaar geleden

Probleem is opgelost, dashboard verlichting was de stekker die dr achterin zit, was niet lekker.
En het probleem dat verwarming en dergelijk aanblijft was héél raar! Er zat in principe een relais teveel in, was een relais dat niet echt een functie had, maar die nog wel een klein stroompje liet lopen naar een ander relais. Dat relais is er dus uitgehaald, en alles werkt naar behoren!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.