Seat Ibiza: Deurslot niet open

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16v

Hallo,

Vorige topic verwijderd door problemcar, oude problemen/topics opgelost. Nu weer een repost van de actuele vraag over mijn seat.


Nu heb ik een ibiza 1.4 16v uit 2003. Deze heeft sinds vorige week het volgende probleem. Het slot van de passagierszijde deur, zit op slot en blijft op slot. Reageert niet meer op de AB als op de handbediening met sleutel. Als ik aan de binnenzijde aan de hendel trek, dan gaat slot pinnetje omhoog, maar laat ik de hendel los, dan gaat het pinnetje ook weer naar beneden. Wat ik ook probeer, de deur blijft op slot. Zijn er nog foefjes om de deur van het slot/open te krijgen? Ik heb geprobeerd om er via de binnenzijde het deurpaneel gedeeltelijk te verwijderen om zo toegang te krijgen tot het slot. Maar geen resultaat.
Ik hoop dat iemand nog goede tips heeft voor mijn probleen? Ik hoor het graag,

Dank je,

Patrick

Genderen

Geplaatst door Genderen (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1785) PRO, 10 jaar geleden

Gebruik de zoekfunctie van dit forum maar eens 1001 adviezen en oplossingen.

Genderen (0), 10 jaar geleden

Hoi,

Bedankt voor je reactie, ik had al gezocht maar jammer genoeg niet een passend antwoord gevonden.

Groetjes,

Patrick

corschaap1 (0), 8 jaar geleden

hallo patrick jou probleem zal wel op gelost zijn ...ik heb nu het zelfde,rechter deur gaat ook niet meer open ,heb ook cv kan van binnen niets en van buiten niets zit op slot en blijft op slot,mischien dat jij nu wel oplossing weet....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.