Seat Marbella: horten en stoten

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 0.9

een goedendag,
een raar voorval met de marbella.
Na ongeveer een 40-45 minuten rijden: eerste stuk 90km daarna een stuk 120km en dan 100km/hr, bij gasloslaten en constante snelheid aanhouden(bv 70km/hr) begint de motor te horten en te stoten. gasgeven werkt, geen probleem, maar een constante snelheid proberen te houden resulteerd in bovenstaande, echter.. dat doet ie niet altijd, ook genoeg keren gehad dat het autootje probleemloos functioneerd, dacht eerst aan de benzinepomp, maar dan zou het euvel zich permanent moeten voordoen niet? nou vraag ik mij af of het de cut-off valve kan wezen? het is mij bekend dat deze electronische carburateurs problemen kunnen geven, ik heb ondertussen de brandstofslangen geontroleerd op scheuren(lucht aanzuigen in het brandstofsysteem) en heb de luchtomloopklep ook reeds schoongemaakt, kleppen zijn gesteld en ontsteking is in orde..
Krijg ook de indruk dat ik voor het stoplicht, en de motor loopt niet lekker een sterke benzinegeur ruik..
Heeft iemand ervaring met een dergelijk euvel?.

klaasqatar

Geplaatst door klaasqatar (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Marbella? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

klaasqatar (0), 12 jaar geleden

opgelost.. doet het weer.

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

Mooi maar wat was nou de oplossing? Want daar kan iemand anders dan ook weer z'n voordeel mee doen.......

klaasqatar (0), 12 jaar geleden

los contact op de motor ecm

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Marbella of stel zelf een nieuwe vraag.