Seat Ibiza: ibiza 1.4 valt terug tot 500 toeren als ik de koppeling intrap

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

De laatste tijd valt mijn Ibiza uit als ik de koppeling intrap bij het afremmen. Als ik de koppeling intrap bij 1500 toeren of meer dan valt hij terug tot 500 toeren en valt dan uit. Soms valt hij net niet uit maar duurt het een 3 tot 5 tal seconden voordat hij terug op 900 toeren is. Onder het normale rijden niks aan de hand loopt hij als een zonnentje. Maar gezien de geringe waarde van de auto is het me niet waard om nog een kapitaaltje uit te geven. Vraag me gewoon af of dit een vaker voorkomend probleem is. Want misschien vind ik de onderzoekskosten dat al te veel geld. Is nu echt de keuze laten maken of slopen maar dit moet geen kapitaal plan worden. Iemand enig idee wat dit kan zijn?

Drbrik

Geplaatst door Drbrik (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Als eerst even laten uitlezen en kijken of er een storing in staat,maar voor 90% is jouw probleem opgelost door gasklephuis te laten reinigen en weer opnieuw in z'n basisstand te zetten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.