SEAT Ibiza 2005: Instellingen centrale vergrendeling

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: BBZ, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 74

Goedemiddag,
Ik heb een seat ibiza uit 2005, ik wil hier de centrale vergrendeling anders instellen, maar ik zie die opties niet in vagcom, denk zelf dat ik ergens overheen kijk.

Het is nu zo dat als ik de deuren open met 1 klik alleen de bestuurdersdeur opent, bij 2 klikken openen alle deuren. Als ik het contact niet binnen x seconden aanzet gaan de deuren weer op slot.

Ik wil het zo instellen dat alle deuren openen bij 1 klik, en dat de deuren niet weer op slot gaan na x tijd. Dit moet toch kunnen lijkt me? Heb jaren terug een andere ibiza gehad van dit bouwjaar waar het wel zo was.

Hoop dat iemand me de goede richting op kan sturen.

Alvast bedankt,

Groet

Jaydeem15209

Geplaatst door Jaydeem15209 , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Jaydeem15209, 4 maanden geleden

Niemand een idee? De auto gaat morgen naar een nieuwe eigenaar, wil dat automatisch weer op slot gaan er eigenlijk af hebben (om gedoe te voorkomen, auto heeft maar 1 sleutel).

Heb nog eens in vcds gekeken en zover ik kan zien is het niet in te stellen, alleen auto lock bij 20kmh rijden. Vind het zo gek dat een andere ibiza die ik heb gehad dit niet deed.

. .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.