Seat Alhambra: Knipperende display Climat control

Bouwjaar: 2003

Ik heb een vraag over de climat control. Als ik het contact aanzet gaat de display van de climat control eerst een paar keer knipperen. Vervolgens werkt alles naar behoren. Betekent dit dat er iets mis is met de airco of is dit normaal?

Het was mij namelijk eerder nooit opgevallen.
Alvast bedankt voor de reacties

Sandor10774

Geplaatst door Sandor10774 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Alhambra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Alexander243 (0) PRO, 18 jaar geleden

Knipperen van het display duid op een storing in het systeem.Je hoeft er niet veel van te merken,maar ik zal hem ff uit laten lezen als ik u was,dan weet je wat het is of in welke sector het zit.

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

zal wel een te laag wordende druk betekenen... denk dat afvullen voldoende zal zijn... (zeg niet dat het niet wat anders kan wezen :D)


suc6

Sandor10774 (0), 18 jaar geleden

Ik heb hem inmiddels uit laten lezen bij de garage, en er bleek een storing te zitten in het regelpaneel van de airco. Vervolgens hebben ze de unit gereset. Tot nu knippert de display niet meer dus met een beetje mazzel........;-)
Mijn dank voor de tips!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Alhambra of stel zelf een nieuwe vraag.