Seat Alhambra: blower

Bouwjaar: 1998

Ik rij in een Alhambra en als het regent dan springt de zekering van de blower vaak uit. Onder het dashboard aan de bijrijderszijde wordt het nat en ook de vloer daaronder. Ik denk dat de zekering kapot gaat doordat er water bij de motor van de blower komt. Ik heb geprobeerd te achterhalen waar vandaan het water lekt maar het is mij niet gelukt. Zou iemand mij kunnen vertellen waar dit aan licht? Alvast bedankt.

soepel

Geplaatst door soepel (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Alhambra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 19 jaar geleden

dit zal waarschijnlijk door een lekkage onder je paravaanplaat komen.

als je met een sleutel # 10 de 3 boutjes weghalt kan je het losneembare gedeelte van je schutbord verwijderen en dan kan je practisch overal bij.


suc6

soepel (0), 18 jaar geleden

sorry,sorry,sorry, enige tijd geleden heb ik een vraag gesteld over lekkage onder het dashboard. Vervolgens heb ik een waardevolle reactie gekregen van de blijjegeit waar ik veel aan heb gehad en het probleem was daarmee opgelost. Maar ik ben het helemaal vergeten om dit terug te koppelen aan de tipgever, waar ik me dan ook bij deze voor verontschuldig. Dit zal mij niet meer overkomen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Alhambra of stel zelf een nieuwe vraag.