Seat Cordoba: knipperlicht relais

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 ALM

Van een seat cordoba bleef knipperlicht relais tikken, vreemd genoeg werkte knipperlicht en gevarenlicht wel naar behoren, maar zodra je dit uitzette begon relais vaak vanzelf te tikken.

Aangezien deze wel vaker defect gaan heb ik originele nieuwe besteld maar daarmee is het probleem niet verholpen, iemand dit ook al eens gehad ?

Audidriver73

Geplaatst door Audidriver73 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (20) PRO, 12 jaar geleden

dit komt door de stuurkolom schakelaar dus de richting aanwijzer schakelaar daar zit een contact waar een zwerf spanning door gaat die groot genoeg is om het relias tebedienen zonder dat er war anders gebeurt.
de oplossing is deze schakelaar tevervangen.

groetjes jan.

Audidriver73 (0) PRO, 12 jaar geleden

Bedankt Jan, ik had al op een ander topic in het vw deel hetzelfde probleem gevonden gisteren, ik moet de schakelaar nog gaan bestellen.

Audidriver73 (0) PRO, 12 jaar geleden

Schakelaar vervangen en probleem opgelost, jammer dat je deze alleen als een geheel met ruitenwisser hendel en contactslot krijgt.

jan T (20) PRO, 12 jaar geleden

ja dat wordt steeds meer zo.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.