Seat Toledo: knipperlicht schakelaar vervangen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 20v

Halo iedereen:

Is het moeilijk een knipperlicht schakelaar vervangen? Kan iemand mij uitlegen hoe ik dat moet doen?

Groetjes.

JFlores

Geplaatst door JFlores (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

alexander242 (0) PRO, 14 jaar geleden

Je had beter dezelfde topic kunnen houden. Nu vraag je om een knipperlichtschakelaar, terwijl het de ALARMschakelaar is. Dat zij twee verschillende dingen. Ik haal altijd het afdekkapje naast de verwarmingknop eruit, daarna haal ik met een hak de verwarmingknop naar voren en vervolgens doe ik dat ook met de alarmschakelaar.

Gr.

JFlores (0), 14 jaar geleden

Halo alexander242:

In mijn eerst vraag had ik over het knipperlicht, als ik mijn knipperlicht aanzet door middel van de knipperlichtschakelaar, dan deed het knipperlicht soms niet, de lampjes branden wel maar deze knipperen niet.
Ik had je antwoord te snel gelezen (spijt me) maar inderdaad jij had over een defect alarmschakelaar, het is wel zo dat als het knipperlicht blijft branden (niet knipperen) wanneer ik de knipperlichtschakelaar bediend en daarna ook de alarmschakelaar bediend, geeft dit geen resultaat, de lampen blijven constant branden, dan weet ik het niet van defect kan zijn, de knipperlichtschakelaar of de alarmschakelaar, misschien beiden?.

Groetjes.

alexander242 (0) PRO, 14 jaar geleden

In de alarmschakelaar zit ook het knipperrelais in. De schakelaar zorgt alleen maar voor een verbinding welke lampen moeten gaan brandde. Alarmschaleaar zorgt ervoor dat ze knipperen.

JFlores (0), 14 jaar geleden

Ok, duidelijk. Bedank voor je uitleg.

Gr.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.