Seat Toledo: Koffer Sluit Soms Spontaan

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: tdi 110 pk

De koffer sluit soms spontaan enkele seconden na het dichtdoen met het contact af, maar dit gebeurt maar 3 a 4 keer per week. Dit probleem heeft de wagen reeds sinds de eerste dag.
Sinds kort gaat bij 2 x maal duwen om te openen enkel de bestuurdersdeur en de koffer open, bij herhaald duwen gaan de andere deuren dan open. Er zitten geen foutcodes in de comfortelectronica.
Onlangs werd de stuurdoos van de comfort-electronica vervangen zonder succes.
Bij de officiele dealer zijn ze niet geneigd om nog stuurdozen ( bv in de voordeur) ed te vervangen zonder
zekerheid. Binnen een tweetal maanden is de waarborgperiode afgelopen en hoopt de klant natuurlijk dat het opgelost is. Kent iemand reeds het probleem?

NICK

Geplaatst door NICK (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

weyne bij deze auto kan je toch net als bij volkswagen als programeren dus een maal drukken lv deur open tweede maal de andere dus is het misschien iets om dat bij deze tecontroleren of dit goed staat of dat je hem anders insteld.

groetjes jan.

NICK (0) PRO, 17 jaar geleden

Dit staat juist geprogrammeerd, we hebben zelfs de programmering gewijzigd maar het probleem blijft.

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

dan kan je alleen nog het probleem bij de dealer leggen wat als dit gemeld word voordat de garantie termijn voorbij is dan blijft op dat punt de garantie gelden totdat het verholpen is laat hun dat dan aan uitzoeken ; dit lijkt me in jou geval gewoon het beste.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.