SEAT Ibiza SC 2009: Kofferbak opent niet

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BTS, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 77

Laatst liet een vriend mij zien die ok een ibiza heeft dat je dmv de knoppen ingedrukt te houden op de sleutel ook de ramen kunt omhoog doen bij afsluiten en omlaag bij openen.
Heel fijn bedankt voor de tip maar erna ging ineens mijn koferbak niet meer openen die half uur ervoor prima werkte nog. Niet met de sleutel en ook niet met de hand van buiten.
Thuis heb ik geprobeerd divere malen, garage zei te resetten dus aantal uur de accu - losgekoppeld en erna deed ook het sluiten vd ramen met sleutel het niet meer maar dat bleek het inleren te zijn dus dat is gebeurd .

Ik heb van binnenuit geopend en de kap eraf en het handvat eruit gehaald en geopend maar was niets zichtbaars mee, knopje doet klik. Maar ook met de sleutel hoor ik achterin geen geluidje dus moet ook iets anders zijn. heb gekeken naar het slot kan ik eruit halen en evt openen maar dat nog niet gedaan.
Waar kan het aan liggen??
heb geen geld momenteel voor een reparatie en ook het idee dat het iets kleins is omdat het zo plots ging..

WanOrde

Geplaatst door WanOrde (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jokertje (20) PRO, 2 jaar geleden

Word t slot aangestuurd zoja het slot defect

WanOrde (0), 2 jaar geleden

Hoe kom ik daar achter? Ik hoor niets gebeuren achterin als ik de knop indruk op de sleutel.
Mogelijk dat er een kabelbreuk is bij scharnier daar ga ik even naar kijken

jokertje (20) PRO, 2 jaar geleden

Op de stekker meten met aangesloten motor in de dichtstand

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.